1. Aanmelding interesse rondleiding

Als je geïnteresseerd bent om bij Centraal Wonen Opaalstraat te wonen, meldt dan dat je een rondleiding wilt bijwonen. Dan zullen wij je uitnodiging voor een rondleiding. Schrijf je daarnaast ook in bij “Entree”, als je daar nog niet bij ingeschreven staat. Dat is het centrale inschrijvingsbureau voor woningzoekenden in de gemeente Nijmegen.

  1. Rondleiding

Ongeveer eens in de twee maanden wordt een rondleiding gehouden. Als je per mail een geschikte datum voor een rondleiding ontvangt, meld je dan voor die datum aan. Dan weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen bij de rondleiding. We laten je dan een of twee woningen, en onze voorzieningen zien en vertellen hoe een en ander werkt. Hier kun je dan ook met al je vragen terecht.

  1. Inschrijving aspirant

Als je een rondleiding hebt gevolgd, kun je je inschrijven als aspirant-lid. Dan kom je op de wachtlijst te staan. Ook als je al eens bij iemand op bezoek bent geweest of zo, moet je toch een rondleiding hebben gevolgd om aspirant-lid te worden. Zo weten we dat jij een goed beeld hebt van Centraal Wonen Opaalstraat en hier voor kiest.

  1. Kennismakingsgesprek

Indien er een woning vrijkomt die voor jou geschikt zou kunnen zijn, bepalen de bewoners van de omliggende woningen (het kluster) of je wordt uitgenodigd. Op een kennismakingsavond kun jij dan ons en wij jou en andere kandidaten leren kennen.

  1. Huurcontract en verder

Als we een ”match” hebben, geven wij dat door aan Talis en kun je bij Talis je huurcontract en overeenkomst met CWO gaan tekenen. Lees dan ook meteen ons “Groene Boekje” met handige tips voordat je gaat verhuizen.

Maar de eerste stap is dus je aanmelden voor de rondleiding.